15 ays de presó i 2,3 milions de fiança per a CarlosFabra

fabracampsAixò és el que demana la Fiscalia Anticorrupció al president  pel Partit Popular de la Diputació de Castelló per cinc delictes contra la Hisenda Pública, tràfic d’influències i suborn.

A part d’ aquesta demanda cal no oblidar la imputació del president   de la Diputació d’Alacant José Joaquin Ripoll, també  del PP, per cinc delictes vincults a l’adjudicació dels serveis d’escombraries a la Vega Baixa alacantina.

A això s’hi ha de sumar el mateix president autonòmic, Francisco Camps, així com alguns dels seus col·laboradors més propers que  estan esperant notícies del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) pel tema de la xarxa de corrupció de la  trama Gürtel.

Pel que fa a Fabra,  un jutjat de Nules (Castelló) es va fer càrrec de la denúncia presentada fper Vicente Vilar, l’exsoci del resident de la Diputació, també contra la seva exdona, Amparo Fernández –per a qui se sol·liciten vuit anys de presó i 1,1 milions de mutla, i contra alts càrrecs del Govern de José María Aznar per haver cobrat comissions milionàries a canvi de favors polítics. El matrimoni va acumular un patrimoni que no es correspondria amb el declarat a Hisenda, rribant a defraudar més d’1,5 milions.

Cal recordar també que  pel petit jutjat de Nules on es va fer la denuncia  ara fa cinc anys han passat nou jutges instructors i quatre fiscals, i elcas semblava condemnat a no desenredar-se.  Però per sort la fiscalia ja ha fet el pas de demanar condemnes per a Fabra i la seva exdona, així com per a l’empresari Vilar i la seva dona. Aviat hi haurà judici. En tot cas, això cal esperar.

Però no solament aquesta gent del PP tenensubjugat el País Valencià sinó que han extès la seva trama a Mallorca, Comunitat de Madrid Canàries i segons les enquestes tot sembla apuntar que poden guanyar les properes legislatives. A menys que la gent reaccioni a temps. Està més que demostrat però que l’electorat de dreta mostra una incomprensible tolerància amb la corrupció dels seus polítics.

Leave a Reply