A l’era de la globalització!

cartell

El Govern de”PacoCamps com li diu Rajoy ha aconseguit el seu objectiu que TV-3 no es pugui  veure al País Valencià. la Generalitat Valenciana ja havia aconseguit clausurar alguns repetidors, ACPV encara disposava de tres pals emissors a Mondúver, Gandia i Castelló. Per això, la plataforma acumula multes que superen els 600.000 euros i que ha d’abonar abans del 20 de març sota amenaça d’embargament dels seus béns.

Alguns diuen que tenim els governs que ens mereixem. Per la meva part Prefereixo aquesta altra frase: tenim els polítics  tal com nosaltres  som. I els valencians, amb l’esperança fa un temps de la reclalificació cdelampet en terreny edificable  hem entregat el país al PP de Camps, de Gürtel i del bigotes i companyia. L’autor de “Pues claro que me pago mis trajes” continua fent de les seves i ha obligat Acció Cultural del País Valencià (ACPV), propietària dels repetidors de la televisió catalana a apagar el senyal del canal davant l’amenaça de multa que penjava sobre l’entitat. L’Executiu autonòmic té previst aprovar una modificació legislativa que li permet imposar una sanció a l’associació que presideix Eliseu Climent per cada mes que TV-3 segueixi emetent. De la mateixa manera que els dictadors tunesí i egipci van establir dràsticament la censura tallant internet i facebook als seus respectius ciutadans  Camps priva aquells valencians que ho desitgen puguin veure la televisió dels seus veïns amb qu,i a més, comparteixen una mateixa llengua. ACPV s’ha vist obligada a tancar els repetidors que encara qedaven oberts davant d’embargament dels seus béns per una acumulació de multes que superen els 600.000 euros i que ha d’abonar abans del 20 de març.

No ens enganyem, aquí no es tracta de la salvaguarda de cap espai televisiu,  de  sobirania nacional del P.V; parlant del PP aixòfaria riure. Es tracta simplement de censura pura i pura que impedeix als valencians comparar la mediocritat de canal valencià ) amb una de les millors cadenes autonòmiques, de contrarestar les notícies manipulades  i els i silencis, i per últim evitar ampliar les hores d’emisió amb la pròpia llengua dels valencians.Si aquests no foren els veritables motius de l’oposició del govern del PP, fa temps que el conveni de reciprocitat entre canal 9 i TV3que proposa el govern català ja fa temps que seria una realitat pel bé dels telespectadors valencians i catalans.

Davant una situació grotesca i denigrant que ateny la dignitat del poble valencià, només hi ha un crit possible: fotem fora del govern aquests impresentables corruptes!

2 Responses to “A l’era de la globalització!”

 1. CatdeMelb ha dit:

  M’he quedat amb la darrera frase d’un molt ben informat article. I voldria comentar que malgrat que a l’estat, a Catalunya i, especialment, al País Valencià hi ha una democràcia molt deficient, comparada amb la d’altres països avançats, els mecanismes per desfer-nos dels indesitjables encara hi són. A les properes eleccions els nostres germans del sud poden votar fora Camps i tota la seva camarilla. Si volen. Ningú impedirà col•locar a l’urna la papereta que triïn.
  A les nostres mans està la solució de molts dels problemes que ens amoïnen però sovint preferim responsabilitzar l’enemic dels mals que sofrim.
  Per restablir el senyal de TV3 al sud i refer la necessària reciprocitat amb canal 9 – pel bé d’ambdues audiències que parlen la mateixa llengua -, els valencians s’han d’alliberar primer de la corrupció. Amb les eines que encara tenen. No fa falta que posin en risc la seva vida com ho han fet els ciutadans de Tunísia i Egipte.

 2. Àngel Castanyer ha dit:

  quan dic fotem fora del govern aquests impresentables corruptes!solament penso amb les urnes que tenim a mà car pel País Valencià deixar de ser de dretes ja seria una revolució!.
  A Catalunya és diferent: voler la independència a través d’un referendum per ara inconstitucional implica primer canviar la Constitució, o saber a què s’està disposat a fer quan el T.C com ja ho ha fet declararà nul·la la voluntat del Parlament. Estic convençut que molts ciutadans estan més disposats a jugar-se la més que els mateixos polítics que proposen el referèndum i no tenen cap pla B per respondre a la seva anulació.

Leave a Reply