La dreta evoluciona més que l’esquerra

evole masNo ens cansarem de senyalar la intel·ligència de Jordi Évole, l’autor de Salvados que amablement i amb un estil sense pretenció intenta educar políticament la gent, i en l’emissió d’avui, amb l’entrevista a Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya s’ha adreçat  a  la ciutadania espanyola i  a la vegada a la catalana.

Les prguntes d’Évole, com sempre, han estat intel·ligents i judicioses i les respostes de Mas no menys intel·ligents.

 

M’he passat mitja vida, des de la meva instal·lació a Catalunya criticant  Convergència i Unió per ser el que és, un partit conservador. No els he votat mai i no pense votar-los mai.

Tanmateix avui he pogut observar en Mas un llenguatge, com diria jo…, menys estereotipat que la majoria  dels meus polítics d’esquerra

Últimament amb el nou Papa Francesc i les monges feministes i d’esquerra comence a inquietar-me per les meves conviccions més profundes i arrelades.M’ho estan posant difícil i m’ho hauré de fer mirar, m’estant marejant. Això sí, tanmateix no deixe de tenir sort i de quant en quant apareix un Rouco -apareixia,  -(el trobaré a faltar) o algunes declaracions d’alguns bisbes contra les dones,  l’homosexsualitat,  la contracepció, l’educació sexual dels joves…  En definitiva, uns bisbes que estan obsessionats   pels temes sexuals  i parlen de tots menys de la pederastia. Bé, de la pederastia no en parlen, és cert, perquè un gran nombre impunement l’han practicat  com acaba de reconèixer el Papa  Francesc esperonat per l’ONU.

Leave a Reply