La portaveu del Consell Valencià no parla valencià

Són tantes les burles que el Partit Popular ha fet al poble valencià, que no vé d’una més.  Només li falta a Paula Sánchez de León, portaveu del Consell Valencià  afirmar, com ho feia el Grup d’extrema dreta Acció Valencianista (GAV)  en la seva campanya  cessionista  que l valenciàno pot ser català perquè Jaume Ier quan conquereix València el 1238 no parlava el el català basant-se en el fet que la primera vegada que s’utilitza l’expressió  “llengua catalana” és en un document datat a partir del 1300. I el GAV de concloure : “Jaume Ier i els pobladors catalans no podien parlar una llengua que encara no existia!

Aquest és el nivell d’aquesta gent que tot i sent una ínfima minoria cala enl’esperit de molts valencians.

ño   z

Però el GAV i el PP no tenen la culpa de menysprear la intel·ligència dels  valencians. La responsabilitat és nostra , per abdicar com a poble.


One Response to “La portaveu del Consell Valencià no parla valencià”

  1. Enric Benages ha dit:

    Amic Àngel,

    La situació a València és greu… però a Catalunya l’abdicació guanya.
    Si bé a nivell oficial, legislatiu i en segons quins àmbits sembla que tot va bé, la realitat és que a les botigues, al carrer, a la recepció d’empreses i entitats la llengua primera és el castellà fins que no m’adreço al meu interlocutor/a en català in en català persisteixo, catalanoparlants continuen fent-ho en castellà.
    Bé… l’imperi romà també va desapareixer…

Leave a Reply