Mesquita segons Convergència i Unió

església

Segons la modificació prevista per CiU a la norma  de 2009 del tripartit  -una modificació més!-  sobre  la construcció de nous centres de culte, aquests hauran de tenir en compte  les característiques arquitectòniques  , culturals, de tradició , històriques i l’impacte sobre els elements artistics. Les pròpies confessions han de pensar si l’important és la façana o el que hi ha a dintre. O sigui, tolerats  però discrets!

Com ha dit l’exsecretari a l’immigració, Oriol Amorós: “era suficient dir que només calia respectar les normes urbanístiques, com qualsevol construcció.

La dreta sí que sap acontentar el seu electorat. A veure si aquests musulmans o evangelistes   pretenen invadir  com els laïcs recentment, els carrers i centres públics de tots. Això solament està permès  al Papa i a les nostres processons, que per això són nostres!

2 Responses to “Mesquita segons Convergència i Unió”

  1. Enric Benages ha dit:

    Amic Àngel,
    Respectar les normes urbanistiques és un criteri laic. Introduir elements que afavoreixen la religió local (encara) majoritaria és posicionar-se clarament i no precisament com correspondria a un estat aconfessional.
    Aquesta és una època de canvi qualitatiu i en l’ambit religiós com en qualsevol altre, contemplarem (o ja contemplem) actituds radicalitzades d’aquells acostumats al poder.

  2. Àngel Castanyer ha dit:

    Enric, m’ho dius o m’ho contes, com diuen al meu poble.

Leave a Reply