Preparant l’absolució

Imagines que vostè i jo volem generar uns fons que ens voldríem repartir. Aleshores emetem factures falses en concepte de vestuari a nom… de qui? Del president Montilla, Maragall o Pujol, per què no? Uns vestits que mai rebran. Així de fàcil! Em direu que abans d´implicar tan rellevants personatges, hi han altres maneres més discretes de repartir-se diners. Sí, d´acord però ens agrada la complicació i el risc. Què hi farem?

Aquesta abracadabrant justificació és la que està en el fons de la querella que el Partit Popular valencià pretén interposar tant pel que fa als vestits regalats a Francisco Camps, president de la Comunidad Valenciana, com en el del finançament il·legal del PP.

Pel que es desprèn d´aquesta informació que dona el diari valencià Las Províncias, el sastre de Forever Young, José Tomás y el president d´Orange Market, Álvaro Pérez “el bigotes”, de tota evidència, ja deuen haver assegurat al PP que subscriuran l’explicació i es menjaran el “marró” com a darrer favor per intentar salvar el partit que governa les Comunidades de Madrid i València, entre d´altres.

Per poc que el president del Tribunal Superior de Justícia valencià, Juan Luis de la Rúa, amic íntim de Francisco Camps no tingui l´honorabilitat d´abstenir-se en tot el que concerneix el cas, es corre el risc que tot el pes de la Justícia recaigui solament, a més de Francisco Correa, en aquests dos individus que sembla -a la força et pengen- que hi estiguin disposats.

Leave a Reply