Tarancon

tarancon

 

L’amic Josep Lluis Bausset denuncia que el museu Tarancon segueixi tancat.

D’aquest article extreiem aquesta frase: “P. Ángel García (Padre Ángel: “Si el cardenal Tarancón no tiene su museo es por dejadez”)

De “dejadez”, res de res! En el moment en que no hi ha una hagut una veu dicordant que s’hagi oposat amb fermesa a que es realitzi a Tarragona un acte franquista per excel•lencia amb la beatificació de cop de 522 víctimes seves, marquant el segle XXI pels segles a venir, mentre que a dia d’avui, els familiars de les víctimes a mans dels vencedors encara estiguin esperant un mínim gest de reparació o de consol pels seus desapareguts per part d’una Espanya on l’Esglesia  tè la influència que tè´, és una veritable indecència.
I el fet que no s’obri a Borriana on prendria tota la seva significació i tindria la seva eficàcia el Museu Tarancon de cara a la població amb el seus arxius, no és cap deixadesa, és el favor calculat al partit dominant políticament el País Valencià!
L’Esglesia catòlica no es mantè des la inocència i les individualitats que sense desconìxer la seva història mil•lenària,  la segueixen amb sinceritat, són respectables en la mesura que representen, més que la mateixa Esglesia, el vetader mistèri de la fe humana.

Leave a Reply