A què juga aquesta gent?

A l´esquerra, com diuen al meu poble, no li val la caritat.

Actualment s´està gestionant entre els partits i el Govern català la composició de la junta de govern de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA), és a dir TV3, Catalunya Radio, etc, una iniciativa de l´actual govern d´esquerres, desprès de 30 anys, per intentar garantir la independència de la Corporació amb relació al govern de torn.

Doncs bé, mentre el tripartit proposa la candidatura d´Albert Sanz -periodista, actualment secretari de Mitjans de comunicació del Departament de Cultura, però abans subdirector del diari Avui a l´època en que vivia pràcticament de les subvencions del govern de CiU- la formació de Mas i Duran Lleida proposa, per formar part de la junta de govern de la CCMA, la candidatura de… David Madí!

Pocs deuen ignorar qui és David Madí. Pels qui no el conèixen direm que Madí ha estat el responsable de les tres últimes campanyes electorals de CiU i actualment portantveu de Convergència. I Madí és aquell que va haver de dimitir de secretari de comunicació del govern de Jordi Pujol per haver manipulat sondejos sobre intenció de vots a benefici del seu partit i en perjudici de l´oposició d´aleshores.

Fins el moment d´escriure aquestes ratlles, CiU no ha baixat del burro i s´obstina en mantenir la candidatura de Madí, desvirtuant, d´entrada, l´esperit del govern de la Corporació.

A què juga aquesta gent? A ser a Catalunya -amb tota l´edulcoració que vulgueu degut al tarannà local- el que el PP és a Espanya; ni més, ni menys. Objectivament, tenen els mateixos tics.

Leave a Reply