Advertiment des d’Atenes

economiaProbablement ja coneixeu les paraules des d’Atenes de l’ helenista Pedro Oalla resident a Grècia des de fa uns anys. En el video que reproduim  ens explica de manera entenedora el mecanisme de la crisi d’on es dededueix que si el primer món va colonitzar el tercer, en l’actualitat, el primer món, el nostre, està sent colonitzat pel sistema financer a través l’arma terrible de l’endeutament, fent profètiques les paraules de John Kenneth Galbraith: ” En els temps que corren s’estan desdibuixant les fronteres entre economia i delinquència”. Us invitem a escoltar el video de Pedro Oalla.

2 Responses to “Advertiment des d’Atenes”

  1. Enric Benages ha dit:

    Amic Àngel,
    La capacitat de sacrifici i la paciència no son infinites. Ningú no hi vol pensar per què a ningú no li agrada… però si això segueix endavant pot donar un tomb cap a respostes violentes. Ho crec així.

  2. Àngel Castanyer ha dit:

    Enric, allò que és sorprenent és veure uns funcionaris, als que l’administració els adeuda sis mesos de salari, a qui els hi embarguen la casa, i per tota resposta es tanquen pacíficament a l’ajuntament. Jo també crec com tu. Com diuen al meu poble ;”Que Déu no ho vulgui!”. Encara que no cal que déu ho vulgui, en solament que ho volguessin els seus representants!

Leave a Reply