Catalunya? … No tàctica!

Ferreres El Periódico

Si només es lleigeixen els titulars de la premsa , un cop més CiU defensa els interessos de Catalunya  i el PSC queda en evidència. Però on és l’acció de l’actual executiva del socialisme català per explicar la història i desmuntar la jugada  dels conservadors? O plou sobre mullat?

La moció de Duran Lleida al Congrès  de diputats del 11 de maig instava  l’Administració   Central a avançar a la Generalitat els tan reclamats 1450 milions d’euros del fons de competitivitat. La negativa  de l’executiu del PSOE a avançar els fons per la situació financera en que es trova, la mateixa per cert,  que  Andalusia, Extremadura Aragó i Balears que també, com Catalunya, surten perjudicats.

Malgrat que el El PSC havia aconseguit arrencar el compromis del Govern Central de convocar les comissions bilaterals Estat-Generalitat  per negociar i intentar desencallar el fons, i pretenia votar al Congrès la mateixa moció que al Senat, CiU va refusar afegir aquest punt a la seva moció amb l’objectiu de forçar els 25 diputats del PSC a “votar contra Catalunya” o contribuir  a la derrota parlamentària de l’executiu socialista amb els vots dels grups catalans aliats amb el PP; (els demano que facin un vot en favor de Catalunya va proclamarMas en un míting a Badalona).
Tactisme pur i dur. Tot el que saben fer els diputats catalans… i de forment ni un grà!

One Response to “Catalunya? … No tàctica!”

  1. Enric Benages ha dit:

    Benvolgut Àngel,

    Allò de la dona del Cesar…
    Podem tenir fè, però si la troben al llit amb un altre, ja pot anar donant raons, ja…
    Una abraçada

Leave a Reply