El PP miserablement “centrat”… amb l’immigrant!

hispana2emigrant4rumanesemigrant4metis100

El discurs xenòfob  i racista contra la immigració del Partit Popular a tota Espanya i en particular a Badalona on la tassa d’immmigrants sobretot rumanesos resulta  elevada en certs barris és una canallada amb l’objectiu  de guanyar uns quants vots. El rebuig al principal grup immigrant de Badalona prové per les  costums, per maneres de fer, perquè és gent que està molt al carrer, es fa molt visible en el barri. Malgrat això, Josep Pera, ex regidor  de la ciutat i actual director general d’immigració, no comparteix en absolut les queixes del Partit Popular. “L’error del PP és que, quan el poses davant del mirall i li preguntes què proposa fer no et donen resposta. No es pot admetre cap de les seves crítiques”. “Continuem amb la nostra feina intentant demostrar i donar a coneixer que la convivència i el compartir és possible i que el treball del dia a dia és el que demostra que les teories aquestes no tenen sentit. Una altra cosa és possible, només s’han de posar esforços en intentar conèixer l’altre i veure que podem arribar a acords”.

En aquest tema com en tants altres el PP ha passat totes les fonteres i  no es poden admetre; el problema de la delinqüència no és directament la immigració: “El que té relació amb la delinqüència és la pobresa i les capes més pobres de la societat avui possiblement són gent immigrant”.

Massa complicat a entendre per un partit a majoria de votants catòlics.Com deia algú,fa temps que el el PP ha començat el camí cap el “Centre”. Però està tan lluny que encara no hi ha arribat!

Leave a Reply