Camps és un indecent indigne

Camps FabraEl capità Juan Rodríguez Lozano, avi del president del govern José Luís Rodríguez Zapatero, militar de carrera, va ser, com el capità caporal dels Mossos d’Esquadra Frederic Escofet i Alsina un militar fidel al seu jurament de lleialtat  al govern legal del seu país. Ho fou durant la República el 1934 amb un govern de dretes  i ho fou el 1936 oposant-se al cop d’estat militar franquista. defensant un cop més el govern legítim de la República.

És a aquest militar integre a qui un indecent  president de la Generalitat Valenciana, en presència de l”impresentable, Carlos  Fabra de Castelló  li ha consagrat aquestes paraules indignes: “A mi, els meus avis em van transmetre tendresa, afecte. L’afecte i la tendresa que els avis transmeten formen part essencial de l’educació de qualsevol persona. El govern de Zapatero va començar amb la història d’un avi , l’avi de Rodríguez Zapatero, que sembla no li va transmetre la tendresa i l’afecte que normalment transmeten els avis als seus nets.”  La El cinisme de Camps queda  patent amb el fet que li va mancar afegir que  el capità Lozano va ser afusellat  l’agost del 1936  per fidelitat als seus principis i lleialtat al govern legitim de  la República.

Lamento haver-me hagut de posar amb els qulificatius utilitzats per definir Camps al nivell d’aquesta gent. Ells es poden confessar  i tornar a començar. El seu Déu i els seus electors sembla que els hi ho perdonen tot.

: “

Leave a Reply