Coincidència

És la primera vegada que en aquest espai faig referència a l’esport però convindreu amb mi que aquest diari que es subtitula EL DIARIO DEPORTIVO DE LA COMUNITAT VALENCIANA, a la portada del seu número del 15 de juliol, va molt més enllà de l’esport.

Curiosament, el mateix dia 15 de juliol a la pàgina 4 del suplement valencià d’El País apareix -pura coincidència- la notícia sobre l’informe anual Raxen (racisme, xenofòbia, neofeixisme) que el Moviment contra la intolerància acaba de presentar, amb aquest titular: Alerta ante la violencia del odio. El Movimiento contra la intolerancia destaca el incremento de agresiones en la Comunidad Valenciana, que explica por la “impunidad” de sus autores.

De l’informe es desprèn que la Comunidad Valenciana es la autonomia que compta amb el major nombre de casos per davant de Madrid i Catalunya. A qui pot estranyar la situació si des les primeres pàgines de la premsa diària -quan no des d’instàncies polítiques- s’observa uns comportaments del tot condemnables?

Leave a Reply