De qui se’n riu aquesta gent?

Dels seus electors !

campsrient

A més, el rialler Camps, ací a l’homenatge que ell mateix es va organitzar ahir a València va reclamar pel seu govern “una medalla mundial interplanetària!”. Rajoy no no va assistir a l’acte ni cap dirigent nacional del PP a l’excepció de l’alcaldessa de València, Rita Barberà la qual com es pot constatar s’ho va passar també molt bé.
Quan preguntes a un valencià de dretes pel cas “Gürtel”, el primer que et diu és: “Que no s’haurà venut Camps per tres vestits! Volent ignorar que els vestits solament són la punta de l’iceberg del cas dels innombrables contractes atorgats a dit per nombroses Conselleries i organismes de la Generalitat a la cara visible valenciana de la trama, “el gran amiguito del alma” del president.
I això no és tot. Ahir vam aprendre que José Miguel Escrig, el que fou director general de Pressupostos amb el primer govern de Camps, avui és subsecretari de la conselleria d’Economia. I que el conseller delegat de l’empresa de la Generalitat que construeix els col·legis i que gestiona un pressupost milionari ésJoséLuis López Guardiola.
Qui són i d’on surten aquests dos  personatges?
José Miguel Escrig és el germà de Victoria Escrig, sòcia al 50% de la farmàcia que regenta conjuntament amb la dona de Camps.José Miguel Escrig va vendre el 2005 a la dona de Camps la meitat de la farmàcia que regentava amb la seva germana, la qual és la dona de López Guardiola.

Supose que no us heu perdut amb aquests lligams entre germans, cunyats, socis i amics tan ben avinguts!

Com podem constatar, els interessos dels valencians estan en bones mans. Amb botiguers amb una gran visió de futur i de l’interès general.

Leave a Reply