El País Valencià del PP no és valencià, és tristament provincià!

tvcatalana2El País Valencià del PP ni és espanyol, ni és res, és vulgarment  provincià!

Joan Manuel Tresserras, conseller  de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i Javier Velasco, conseller de Predidència del Govern d’Aragó , han frmat a Arenys de Lledó (Terol) un conveni de col·laboració pel qual es garanteix la difusió  de TV-3 a la Franja de Ponent. Paral·l elament els presidents de les dues corporacions van firmar un conveni pel qual les dues corporacions es comprometen  a portar a terme els mitjans tècnics  necessàris per  assegurar la difusió i recepció  de les respectives emisions.  TV-3 es veurà a les comarques aragoneses de la Ribagorça, Matarranya, Baix Cinca, Cinca Mitjà i Baix Aragó .I Aragó TV a Lleida i la seva comarca i en zones del litoral de Tarragona, com Torredembarra, el Vendrell i el delta de l’Ebre.

Amb aquest conveni  TVC  tanca una sèrie d’acords que li permet emetre en en tots els territoris limítrofs  on es parla català: Catalunya Nord, Andorra, Illes Balears i, ara, La Franja.

Solament a  València l’ús polític de la llengua que fa Camps impedeix tot acord. El govern del  PP es comporta com veritables talibans analfabets que impedeixen als valencians d’ampliar les possibilitats d’informació en la seva pròpia llengua. A més, amb l’arribada de l’AVE de Madrid està clar que el govern del PP valencià prefereixveure els valencians servir de cambrers de Madrid oferint les  seves platges a la “capital del Reino”que exigir  l’eix mediterrani  i  obrir directament  a Europa amb l’AVE els productes valencians. Fins quan? Fins que el poble valencià exigeixi als seus governants el respecte als seus veritables interessos, als seus  dignes d’identitat, a la seua llengua i la recuperació de la dignitat.

Leave a Reply