Genialitats

Un cop més, el Partit Popular.

El PP acaba de cometre una nova genialitat. És increïble la capacitat d´invenció d´aquesta gent.

En lloc de penjar directament al seu web vídeos contra els seus adversaris polítics, imaginen, al web del seu president que acaben d’inaugurar, sota el titular Voluntaris Populars, que els seus afins hi pengin el que vulguin; els seus afins, o els responsables mateixos del web!

En tot cas, en aquesta secció apareixen vídeos, fotos i textos de webs i blocs particulars que “criminalitzen” personalitats polítiques, jutges de l´Audiència Nacional, com el jutge Juan del Olmo, i responsables policials. Esperem que els resultats de la propera consulta electoral els faci sortir, finalment, de la pròpia trampa muntada després de l´11M!

Davant la denuncia del PSOE per una informació, segons aquest partit, ofensiva i delictiva, la resposta del responsable de comunicació interna del PP, José Luis Ayllón, en declaracions a Europa Press, ha estat la següent: els continguts ofensius s´han produït perquè el PP no aplica la censura prèvia com fan els socialistes; el PP permet penjar qualsevol opinió a la seva web i a continuació s´eliminen els comentaris que no guarden unes mínimes normes de comportament públic. Sempre donant lliçons, i a més, de democràcia i civisme!

Quin mal hem fet els ciutadans per haver de suportar tan poca altura de mira.

Leave a Reply