Informar o apuntar la resposta?

ouFa un temps que m’estic posant una sèrie d’interrogants sobre els mitjans de comunicació, del tipus, què és primer l’ou o la gallina?

M’explico. Exposa la premsa amb exactitud l’estat d’ànim de l’opinió pública o el que llegim als diaris és el que aquest quart poder desitja que acabi pensant la societat? I no es tracta de la premsa i televisions de sempre, Antena 3, La Cope, El Mundo, La Razon, ABC, etc.

D’un temps ençà, de quan en quan, també hi trobem mitjans del grup Prisa. Iñaki Gabilondo un dels millors periodistes del país sinó el millor, en les seves notícies combina televisió i Internet. Durant Noticias Cuatro, a través Internet, es fan preguntes en directe i els internautes les responen.

A que no imagineu la pregunta que va escollir NCuatro, el 12 d’octubre, informant de la visita de Zapatero als Estats-Units? Fou aquesta:  “¿Crees que Zapatero se alineará con Obama como Aznar se alineó con Bush?”

Homeeeee! -com diria el crític de televisió Ferran Monégal– no es podien suggerir d’una altra manera les coincidències polítiques dels dos mandataris?

Leave a Reply