La gent d’Orange Market no savia el que es feia

Desprès de no fer cas dels dos instructors en Madrid i València i d´acusar el primer jutge de la trama Gürtel Baltazar Garzón de tots els mals, el Partit Popular, ara sí, creu en la Justícia espanyola.

I és just de reconèixer que sempre hi ha cregut”¦ sempre que les decisions judicials li han estat favorables. I no se li pot reprotxar res al PP car si es comporta així és perquè pot, perquè els seus votants que són com ell -cosa lògica- o ell com els seus votants, li ho permeten.

Dos dels tres magistrats de la sala de lo Civil i de lo Penal del Tribunal Superior de Justícia de València han arxivat el cas després d´admetre que el president de la Generalitat Valenciana i altres dirigents del PP han rebut els famosos vestits i que el president Camps no ha pogut provar que els ha pagat. Han arribat a la conclusió que no hi havia connexió entre la decisió d´adjudicar els contractes i els regals rebuts.

I cal felicitar els magistrats que han decidit arxivar el cas de posar en evidència la frivolitat dels caps de la trama corrupta. Els contractes adjudicats a dit anaven caient i ells obsessionats en obsequiar a persones que no els podien afavorir! I ningú per fer-los veure el seu error.

I són els magistrats del TSJCV amb el seu president que coneix bé Francisco Camps fins al punt de que n´és “més que amic” els que han hagut d´obrir els ulls a aquests ingènus d´Orange Market.

Al meu entendre, a partir d’ara, la trama hauria de regalar els vestits als representants de la Justícia que amb el seu treball li eviten de malgastar els diners fent obsequis a gent que “no tenien competències ni influïren en l´adjudicació dels contractes”.

Conclusió de tot l’assumpte: Alvaro Perez, “El Bigotes”, no sabia el que es feia i els regals anaven a parar a les persones equivocades.

I una altra conclusió: el Tribunal, amb la seva resolució, ha deixat més que palès que es reberen els vestits i que és la trama que els pagà; això sí, pel Partit Popular els culpables som tots els altres.

Leave a Reply