Les delicies de la “Comunidad Valenciana”

terra naturaTerra Natura, una espècie de parc zoològic ocupa 320.000 metres quadrats expropriats a favor de la Sociedad Proyectos Temáticos de laComunidad Valenciana. L’empresa que explota el Parc disfruta d’una conceessió del sol de 75 anys contra un canon de 1,2 millons d’euros a pagar a la societat pública.

El juliol de “2009 aquesta societat pública firmà un conveni amb Terra Natura que li permet a aquesta saldar la deuda pendent  de 1,2  millons d’euros del 2009 com així els exercicis pendents de 2010 i 2011 amb entrades al parc!

tal com ha dit  la diputada socialista Eva Martínez, ningú paga els seus impostos en espècie. És com si es pogués pagar les multes d’apatarcament amb una caixa de taronges!

Qè hi farem. La “Comunidad valenciana” del PP és Així!  I això no és tot. a Gandia feia 25 anys que no feien bous. I penses, si a Catalunya prohibeixen la “fiesta nacional” a Gandia la restablim!. Doncs no, no és això. Resulta que l’alcalde de la ciutat. El popular Arturo Torró, té una empresa dedicada als esdeeveniments taurins. I qui pensa que hi ha una relació entre una cosa i l’altra és un mal pensat. Com la oposició que s’empenya en demanar a Fabra -fins avui sense resultat- la documentació ja reclamada a Camps sobre el cas Gürtel i el cas Calatrava.

2 Responses to “Les delicies de la “Comunidad Valenciana””

  1. Miquel ha dit:

    Crec que estem davant l’explosió d’alguna cosa més que la bombolla immobiliària… És la bombolla política del PP valencià la que està esclatant amb la sonoritat i el ritme de les millors mascletaes…

    Esperem que el públic, al final de l’acte no aplaudisca, sinó que llance bons xiulits a eixos aprenents de piròtecnic amb la pólvora mullada de la corrupció, llatrocini i la submissió provinciana al poder central madrileny… amén de l’agenollament complet davant l’Església més oficial, carca, corrupta i antihumana… Que algú ens escolte!!

  2. Àngel Castanyer ha dit:

    Miquel, hem de despertar la consciència dels valencians, al menys de la joventut que no ha mamat del Franquisme!

Leave a Reply