Benidorm

benidorm

Què està passant? Qui en té la culpa? Tothom sap -solament cal seguir mínimament la premsa- que a l’origen del cas Gürtel es troba una denuncia provinent de les pròpies files del Partit Popular.

L’acció conjugada de la propaganda a la Goebbels* del PP, la complicitat de certa premsa i el poc “savoir faire” al meu entendre del PSOE acabaran fent oblidar la corrupció del PP a Madrid, Balears i País Valencià, i imposant-se la teoria de la persecució de la que el PP diu ser víctima per part d’un govern que instrumentalitza, segons ell, els cossos de l’Estat com la policia i la fiscalia!

I per si no fora poc, després ha vingut el cas de la moció de censura de Benidorm. Els problemes entre zaplanistes i campistes a Alacant ha estat el detonant de la situació d’ingovernabilitat de l’ajuntament. Tanmateix el secretari del PSPV, Jorge Alarte, s’ha mostrat contrari a la moció de censura en nom del respecte del pacte antitransfuguisme firmat amb el PP. Ignore si l’actitud obeeix al respecte del pacte o amaga una desconfiança justificada amb els regidors socialistes de Benidorm, o a les dues coses. En tot cas hem assistit al divorci -al menys aparent- entre la direcció dels socialistes valencians i els seus regidors, i el PP -passant com té costum d’acusat a acusador- no dubta en demanar la dimissió d´Alarte per “mancar de lideratge” (veges per on, com el que li reprotxen a Zapatero!) acusant-lo de ser incapaç de frenar la moció de censura!

No sé què és més de lamentar, el cinisme dels populars o la poca traça socialista en alguns temes.

*Pels qui poden no conèixer les teories propagandístiques de Goebbels, José Antonio González Casanova, un dia d’aquests, en feia un recordatori molt il·lustratiu a El Periódico.

One Response to “Benidorm”

  1. Enric Benages i Jener ha dit:

    Amic Àngel,

    Un cop més et felicito pel teu bloc.
    A propòsit de les ensenyances de l’escola de propaganda Goebbeliana, el PP en sap força, dius bé. I passant a un altre origen doctrinari oposat: a l’hora de votar les dretes son de disciplina Leninista. Les excepcions , que n’hi han, son això, excepcions.

Leave a Reply