Les maniobres del PP

Tres mesos abans les passades eleccions municipals, amb el PSPV i COMPROMÍS governant la Corporació de Paterna i amb el PP a l’oposició, es va votar per unanimitat una ordenança municipal que institucionalitzava la posició del municipi contrària als bous al carrer.

Això no va impedir el PP incorporar al seu programa electoral, tres mesos després, el suport a la festa taurina.

El mateix PP -avui al govern- ha forçat la celebració d’un ple extraordinari per debatre i votar una moció sobre el compliment de l´ordenança! I en aquesta votació els 8 consellers del PP… s´han abstingut (!) permetent a l’oposició de socialistes i Compromís guanyar la votació contrària als bous.

El PP que anuncia un referèndum sobre el tema per l’any vinent (especulant amb una majoria de la població favorable als bous) ha tret amb les seves maniobres, dos avantatges: fer patent, als ulls dels electors, la posició contrària als bous de l’actual oposició, i a la vegada, ha deixat en un segon pla les contradiccions i incoherències entre el seu programa i les seves votacions.

D’això se´n diu “politiqueria” o si es vol, “enginyeria electoralista”, que solament et pots permetre quan els teus votants -es tracti de bous o de qualsevol altre tema- no et penalitzen pel fet de no tenir principis… o d´abandonar-los quan interessa!

Leave a Reply