Rajoy i L’electorat delPartitPopular davant la corrupció

tresmonos

Aquesta imatge és vàlida per a tot l’Estat Però al País Valencià, subjugat per un nacional catolicisme d’altres temps, la situació és patètica .

Titulars recollits del diari Levante d’avui:

-“Ripoll, president de la Diputació d’Alacant, imputat per cinc greus delictes  en el cas Brugal: algunes converses meves gravades em causen un cert rubor”.

-“El propietari de l’ Hércules Enrique Ortiz, amb el permís de l’Ajuntament  d’Alacant pretenia desprendres de l’equip de futbol i quedar-se solament amb l’estadi.

-“Zaragoza a Ortiz: Tot el que em vas demanar Ho vaig posar.

-“El magistrat Juan Luis de la Rúa que el 2009 arxiva la causa dels tratges contra el seu amicamic declarat del president de la Generalitat Francisco Camps , té la intenció  de continuar poder encarregar-se de jutjar els aforats com és el cas de  Camps. I el Poder judicial no descarta que de la Rúa es quedi  a la sala de lo Civil i lo Penal i ho pugui fer!

Tots aquests titulars corresponen a la matèria. I ara toca a l’esperit! L’arquebisbe de València Carlos Osoro acaba d’inaugurar “el temple dels màrtirs de la Creuada”.  tres naus d’una antiga fàbrica. I en total seran set arcs a condicionar de la nau cedida per l’Ajuntament de València.

Leave a Reply