Ramón Cotarelo

Ramón Cotarelo García (Madrid, 1943), es catedrático de Ciencia política y de la administración en la Facultad de Ciencias Políticas y Sociología de la Universidad Nacional de Educación a Distancia, de la que fue vicerrector entre 1984 y 1988.

No sé si ja  he divulgat  el vídeo d’aquest professor  que cap espanyol, ni de dretes ni d’esquerres hauria de de deixar  d’escoltar amb l’ atenció que es mereix.

http://www.youtube.com/watch?v=ylQFZZMHOxk

  Amb el professor som més o menys de la mateixa generación i no sé si hem seguit la mateixa trajectòria política. Però ell des de Madrid, i jo des del País Valencià, sobre el problema  de l’Estat espanyol, arrivem a la mateixa conclusió com explique  a comtinuació en Per què la Independència?

3 Responses to “Ramón Cotarelo”

  1. Jose Marco ha dit:

    Hola Àngel, em dic Jose Marco i t’escric des de Barcelona TV. Estic intentant localitzar-te, t’he enviat un missatge a facebook però suposo que no l’has vist. Tampoc trobo mail teu ni telèfon. Estem fent una documental sobre l’exposició del Raimon a l’Arts Santa Mònica i et volia demanar si tens escanejada la portada del Diari de Barcelona on surt el dibuix del Raimon entre la resta de col·laboradors del Diari M’agradaria posar la portada i un detall del seu dibuix en el moment del documental que explica que va col·laborar al Diari.

  2. Dona’m el telèfon i et truco, Àngel

  3. Crec que et vaig descriure que disposo d’una focòpia de la dimenció del diari de Barcelona amb tots els seu col·laboradors. No és una portada, és un full que m’enviaren, en aquell temps amb una resolució i qualitat feble. Probablent amb Photoshop s’ha de poder millorar la qualitat. Com m’interessa la tenir-los amb la qualitat en que sortien al diari tenia la intenció de consultar la directament la col·lecció del Diari de Barcelona que ha d’estar arxivada en algun lArxiu.
    I no em vas respondre. No sé si ara estem a temps. El meu mail és aquest. castanyer.angel@gmail.com. i els telèfons 93426 4783 i 656683112

Leave a Reply