Un comunicat

gimeno marinHe rebut d’una corresponsal un correu amb un comunicat titulat Good Bye PSOE que ha publicat Angel Gimeno Marín, autoproclamat candidat per la FSM per a competir amb Tomás Gómes i Trinidad Jiménez a la candidatura a les autonòmiques madrilenyes, però que no va obtenir els avals necessàris.

Aquesta és la meva resposta al seu correu de  la meva corresponsal, simpatitzant del PP.

Benvolguda amiga, suposo que deus aplaudir  el comunicat que m’envies i que circula per la xarxa. No ho dic per tu, però pel que veig  el treball de  propaganda i militància de les dretes li dona cent tombs al de les d’esquerres que al seu costat són uns escolanets. Com canvien els temps!  No tinc el gust de conèixer  aqueste señor Gimeno Marín però pel que veig està que molt emprenyat amb els seus companys socialistes madrilenys de no haver pogut presentar-se coma candidat  a les eleccions a la Comunitat de Madrid.

pel que diu sobre els francmaçons “En la peor crisis económica el PSOE se ha dedicado a desarrollar un programa económico impuesto por los mercados financieros, que ha complementado con un programa social y de cambio de nuestras costumbres calcado del Libro Blanco del Gran Oriente Francés, imagino que ha de ser un socialista catòlic (n’hi han) que paradoxalment   pretén enyorar, indistintivament ,  comunisme i lanarquisme! Aquest senyor sembla, com el PP, que acabi de descubrir les manifestacions! Hace falta salir a todas las calles en manifestaciones pacíficas a lo Gandhi, con un fin claro: acabar con métodos democráticos con el Sistema Político que nos dimos en la Transición y empezar de nuevo a Regenerar España.  El Sistema Político Español no puede sostenerse al haber entrado en quiebra todas y cada una de sus instituciones. Nos hemos cargado el modelo productivo (suposo que parla de la cultura del totxo!)así como  el Estado de las Autonomías,y  la educación tiene perfiles tercermundistas (aquí segurament enyora l’ensenyament d’aquells temps del franquisme confiat a  la professionalitat pedagógica  de mogetes i capellans. Allò si que era educació,  universal i i gens sectària!).  Però això no és tot; diu també que”el Estado del Bienestar corre serio peligro amb Zapatero, como  el Sistema Político que nos dimos en la Transición y habrá que empezar de nuevo a Regenerar España.La partitocracia se ha convertido en el peor enemigo de los españoles.

(Com Franco que solia dir: faci com jo, no es fiqui en política! I va suprimir els partits!) . Ell també va voler regenerar Espanya i ens va costar una guerra civil i 70 anys de dictadura!  I no continuarem  citant més el comunicat d’aquest senyor per  no fer-li més propaganda.  L’escàndol no és el que diu, és pensar que aquesta persona  hagi pogut  militar trenta anys al partit socialista  espanyol amb  les idees que demostra tenir.

Des de Catalunya estant cada vegada estic més convençut de que Espanya no té remei!

Però tranquila,  benvolgua amiga , que ara vé el Partit Popular i ho arregla tot!  S’afrontarà als mercats financers i  a la corrupció a  les Illes Balears, a Murcia, Alacant, Canaries i al Gürtel de Madrid i València, i posarà ordre  a les Institucions començant per la renovació per fi dels magistrats del TC que fa temps  té  bloquejada.

Leave a Reply