Fotografies del llibre

ALGUNES DE LES IL·LUSTRACIONS DEL LLIBRE


El Stanbrook al port d’Oran el 1939

Acte de la Casa Regional Valenciana de París. Intervenció d’Angelí Castanyer i Fons. A la seva dreta Fernando Valera, ministre del Govern de la República a l’exili.

Després d’un partit de football de la Joventut del Casal de Catalunya de París. D’esquerra a dreta: Gentil Puig; Romà Planas; Àngel Castanyer.

Algunes cobertes de la revista FOC NOU, òrgan de la joventut del Casal de Catalunya de París. La senyera estel·lada, dibuix de Francesc Espriu; la coberta blava, d’Antoni Guansé; la vermella, col·lage d’Antoni Clavé.

25è aniversari de l’afusellament del president Companys. Senyora Carme Ballester, viuda de Companys; Ambrosi Carrion, president del Casal; president Tarradellas; Romá Planas; Bernat Joven.

El M. H. Sr. Josep Tarradellas presidint un acte de celebració de la proclamació de la República: a la taula, el president del Casal Ambrosi Carrión; al fons, Àngel Castanyer i Francesc Vila Abadal.

El pintor Francesc Espriu, Àngel Castanyer i Paul Kipfer, gerent de les Edicions Catalanes de París, a una manifestació, a París, de l’Assemblea de Catalunya .

El M. H. Sr. Josep Tarradellas s’acomiada dies abans del seu retorn a Catalunya al Casal Català de París. Amb ell, els senyors Pere Bonet, president del Casal i Frederic Rahola.

L’Avinguda Maria Cristina el 23 d’octubre de 1977, dia del retorn triomfal del president Tarradellas de l’exili.

Leave a Reply