LA MEVA PINTURA

 

Sense viure de la meva pintura, he pintat des de sempre i tinc una llarga trajectòria al darrera com a pintor, dibuixant i aquarel·lista. Als 18 anys entre Belles Arts i Enginyeria vaig triar els estudis tècnics que asseguraven més ràpidament a la família, un exili més suportable.

Des dels inicis he dominat la tècnica pictòrica que vaig estudiar per lliure a París. De factura figurativa, la meva obra original està composta de paisatges i retrats que firmo amb el nom d´Angelí, nom que ja utilitzava el meu pare, el poeta, Mestre en Gai Saber, i polític, Angelí Castanyer i Fons. També he realitzat il·lustracions per la premsa, en particular pel Diari de Barcelona.

Els últims quinze anys els he consagrat prioritàriament a la miniatura, reproduint a escala 1/12 una sèrie d´obres mestres de la pintura, obtenint uns resultats quant a qualitat de la miniatura i fidelitat de les reproduccions que m’han portat a aprofundir en aquest camp.

Des de fa un temps he decidit no vendre, per no dispersar el conjunt que formen les meves miniatures. I és així com sota el nom de Museu Imaginari, la Diputació de Barcelona ha organitzat una exposició itinerant per municipis de les comarques barcelonines l´any 2007.

Leave a Reply